Испратете информации за посакуваниот авио превоз: 

 

 

ОДКАКО НАШИТЕ ОПЕРАТОРИ ОД СЕКТОРОТ ЗА АВИО ПРЕВОЗ КЕ ГО ПРОСЕСИРААТ ВАШЕТО БАРАЊЕ ЗА АВИО КАРТА НА ОДБРАНАТА ДЕСТИНАЦИЈА И ТЕРМИН КЕ ВЕ КОНТАКТИРААТ ЗА ПОТВРДА ПРЕКУ ЕЛЕКРОНСКИ ПАТ ИЛИ ТЕЛЕФОНСКИ ПОВИК, ДОКОЛКУ ВО ТОЈ МОМЕТ НЕМА ДОСТАПНИ ЛЕТОВИ ИЛИ БРОЈ НА СЛОБОДНИ МЕСТА ИСТИТЕ КЕ ВИ ПОНУДАТ АЛТЕРНАТИВНА ВАРИЈАНТА КОЈА ОДГОВАРА НА ВАШИТЕ ПОТРЕБИ И ЖЕЛБИ.

 

 

 

ВИ БЛАГОДАРИМЕ ШТО ГИ КОРИСТИТЕ УСЛУГИТЕ НА Т.А. ТИМ ТРАВЕЛ БИТОЛА

 

FB link