ЛУТРАКИ + Посета на Воден


Посета на минералните бањи во Лутраки и уживање во топлите минерални води на отворените и затворените базени.
Посета на Воден - градот на водопадите и прекрасните градини познати во цела Грција.

 

 

Цена 599 ден

FB link