ЕДНОДНЕВНА ПОСЕТА НА СОЛУН

ЦЕНА 699,00 ДЕН

 

 

 

Состанок на групата пред Т.А. Тим Травел (Комплекс Безистен) во 05:45ч.

* Индивидуален разглед на центарот на градот, шопинг , кафе на најпозната улица Виа Игнација*

* Посета на најголемите трговски центри во Солун : COSMOS - IKEA - JUMBO*

Поаѓање за Битола во попладневните часови.

 

 

 

 

 

 

Цената вклучува:

  • Превоз на горенаведената релација,
  • Посета на центарот на Солун,
  • Посета на големите трговски центри,
  • Организација, водство и реализација на аранжманот.

 

Цената на аранжамнот не вклучува:

  • Индивидуални посети и разгледи
  • Патничкото осигурување


FB link