Секторот за транспорт, обезбедува трансфери со возила од најразличен капацитет, со професионални лиценцирани возачи. Возилата се нови, удобни, безбедни, опремени со клима     уреди,   голем багажен простор, видео/аудио опрема, исто така сите се лиценцирани со лиценци за превоз на патници.


  Располагаме со следниве патнички возила :


  * MERCEDES SPRINTER  (20 + 1 патници)

  * FORD TRANSIT (8 + 1 патници)

  * FIAT DOBLO (4 + 1 патници)

  * TOYOTA RAV4 (4+1 патници)

 

 

* MERCEDES SPRINTER  (20 + 1 патници) *

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 * FORD TRANSIT (8 + 1 патници) *

 

 

 

 

* FIAT DOBLO (4 + 1 патници) *

 

 


FB link